Okulumuz Müdür Yardımcısı Semra AYDIN'ın yurt dışı ortakları ile beraber yürütmüş olduğu '' DOĞA SAVAŞÇILARI'' projesi eTwinning Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

.

16.11.2023 153

Okulumuz Müdür Yardımcısı Semra AYDIN'ın yurt dışı ortakları ile beraber yürütmüş olduğu '' DOĞA SAVAŞÇILARI'' projesi eTwinning Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Projenin Avrupa Kalite Etiketi süreci de devam etmekte olup, onu da okulumuza kazandıracağından şüphemiz yoktur. Sergilemiş oldukları emek ve elde ettikleri başarıları için kendisini tebrik ederiz.

Adres:
Fırat Mahallesi 564.Sokak No11 75 Metre Yol İle 3.Sanayi Arası Kayapınar/Diyarbakır Mail Adresi Aksemsettin21gmail.com